ChocoLab - висококачествен ръчен шоколад

Сподели:



Представяме Ви една шоколадова работилница, която прави изключителни неща, при това от любимият на всички - шоколад.


Шоко лабораториите набират популярност у нас, в България... Касае се за фирми и хора, които предлагат  художествени шоколадови продукти, като правило използват шоколад, който се отличава с отлични вкусови качества. 

Няки пренебрегват вкуса на шоколада, гледайки визията му, но това са само частни случаи.  Това се дължи на факта, че за тях е по-важно тяхното физическо, а не вкусово, в противен случай или няма да е възможно да се направят някои малки детайли, или продуктът ще бъде твърде крехък и бързо ще се разпадне. Тези, които използват най-висококачествен и вкусен шоколад, като правило, не правят невероятни продукти от него. Но отново това са изключения!

Съвсем логично е вкусният и креативно направен шоколад да е една идея по-скъп. Но дали да похапнете две малки хапки вкусен шоколад, или една кофа безфкусен, сами се досещате, че отговорът клони към първото!

Шоколадова работилница за деца, семейства, приятели Ви очаква...

Малки и големи могат да се насладят на висококачествен ръчен белгийски шоколад и да поръчат индивидуално шоколадово послание, с или без повод. 
И защото сладкото трябва да бъде и полезно, на място се приготвят и авторски торти с натурални сезонни продукти, без палмово масло и без оцветители, с опция без глутен. 
Заповядайте на място!

📍 Благоевград,  до алеята, след чешмиката към парк Бачиново, ул. "Катина и Никола Хайдукови", №-56 А
☎ 0877159858 































Благодарим Ви, че четете кулинарна мрежа Gladni.com. Надяваме се, че си прекарвате времето добре с нас!
Сподели:

Без глутен

Здраве

Здравословно хранене

Обичам те

Честит рожден ден

Шоколад

Post A Comment:

0 comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.