Кутии, тарелки и подложки за торти и сладки

Сподели:

Кутии с различно предназначение за хранително-вкусовата промишленост

Кутиите могат да бъдат с различно предназначение. Те се ползват за пренос на хранителни изделия, за обувки, инструменти. Кутиите играят важна роля в предпазването на тяхното съдържание. Също така служат като аксесоар, както и да подсказва какво се съдържа в нея.

Кутиите са с различна големина, която да бъде подходяща да събере предназначеното съдържание. Те могат да бъдат изработени от един материал, с отделен капак, с дръжки.

Върху тях може да се сложи:

  • Печат на име на фирма
  • Лого
  • Персонализиран текст
  • Други

 

При финализирането на производството им се прилагат довършителните възможности - сгъване на всички видове шевове, прозорци, топъл печат, персонализация с баркодове, ламиниране, лак, и други.

Кутията е удобна с това, че може да бъде пренасяна на различни места, което помага на хората да носят необходимите им неща в нея или просто да си вземат нещо за хапване. Те са създадени да предпазват съдържанието си от наранявани.

Могат да бъдат създадени кутии, които да се използват като чаши. Те са удобни за използване.

 

Тарелки и подложки за торти за съхранение и пренос 

 

Тарелките са създадени с цел улеснение на производителите на хранителните стоки, както и на клиентите, които консумират продуктите. Тя представлява картонена обвивка, която предпазва храната от външни фактори и е неразделна част от всякакъв вид хранителна индустрия.

Днес можете да поръчате качествени и здрави кутии за торти.

Подложките са със същата цел, както и тарелките, разликата е, че се използват предимно в сладкарници за торти и десерти. Те са удобни, с това, че позволяват консумацията на храната без да е нужно съдържанието да бъде местено в друг съд. Подложките са различни по вид, големина, цвят, форма, дебелина. Те могат да бъдат изработени от различен вид материали.

Подложките се създават предимно с гланцирана повърхност, която придава приятен външен вид и създава удобство при консумиране, защитава ястието от прекият контакт с материалът под гланца.


























Ние от „Поликарт ООД“ държим на качеството на подобен вид продукти и предлагаме разновидна гама от всякакъв вид тарелки и подложки. Даваме на клиента възможност да избира между дизайни, структура, форма, която да задоволи очакванията му.

Този вид материали навлизат все повече на пазара и заместват пластмасовите продукти,с цел да намалим замърсяването на природата от вредните пластмаси.

 

Поликарт ООДPolycart LLC Bulgaria

 

Тел: 0888 443330 или office@polycart-bg.com

 

тел. 0888 441007 – Продажби Костинброд

гр. Костинброд, ул. Славянска 46 - София oбласт

ел. поща: sales@polycart.info или тел: 0721 66145 офис Костинброд – 02 929 4951 – офис София

информация и продукти: www.polycart.info; поръчки и проследяване: www.polycart-bg.com


Сподели:

Кутии за торти

Полезно

Тарелки

Post A Comment:

0 comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.