Какво да правим при прясно асфалтирана настилка

Сподели:



Полагането на нова асфалтова настилка е инвестиция, която повечето хора правят много рядко в живота си, така че ако скоро сте преминали през асфалтиране на алея , двор, улица или друг обект, то ще има нужда от правилна поддръжка след полагането, за да може да задържите качеството дълго време непокътнато.

Действия, които ще съхранят асфалтирания обект максимално дълго време:

1.На първо място е необходимо да изчакате поне 24 часа, преди да шофирате по новата повърхност. Ако времето е по-горещо, ви съветваме да изчакате по-дълго време. Асфалтовите смеси съдържат голямо количество масло, за да се осигури по-дълготрайна формула. Времето за втвърдяване или времето, необходимо за втвърдяване на материала, е малко по-дълго за този продукт .

2.През първите няколко месеца се уверете, че колелата на автомобила се въртят, преди да завъртиш волана .

3.Правете поддръжка и профилактика с течение на годините. Лесното почистване и малката поддръжка през годините значително ще удължат живота на вашата асфалтова повърхност и ще ви помогнат да извлечете максимума от вашата инвестиция.

4.Не паркирайте на едно и също място всеки път. За превозни средства или ремаркета, които са паркирани и не се движат в продължение на няколко дни можете да поставите подложка под гумите, за да предотвратим появата на вдлъбнатини.

Ако имате обект, който желаете да се се асфалтирана, можете да потърсите специализирания екип на Асфалтиране.com , които ще ви предоставят качествено изпълнение на възможно най-добри цени.

Сподели:

Post A Comment:

0 comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.