Практични идеи за малък коридор

Сподели:



Коридорът често е едно от най-пренебрегваните места в домовете ни – място за изхвърляне на обувки, палта, ключове и всички други общи принадлежности, грабнати в последния момент, когато излизаме от дома си. Но пропускаме това, че коридорът е първото нещо, което виждат нашите гости, така че си струва да хвърлите малко усилия за да постигнете уау ефект.

Когато обмисляте декор за малък вход, най-добре е да се придържате към неутрална цветова схема на стените и пода, за да подобрите усещането за светлина и пространство. Издръжливата подова настилка е добра идея за коридор , тъй като това е зона с голям трафик, така че дървото и камъкът са практичен избор. След това просто добавете изтривалка, върху която хората да бършат краката си.

Скрийте бъркотията от погледа. Скриването на всички вещи ще помогне тесният коридор да изглежда по-широк , просто защото окото ви няма да се разсейва.

Добавете повече светлина и огледала. Позиционирайте осветително тяло от едната страна на стена, а от другата монтирайте огледало, което да отразява идващата към него светлина. Тази идея работи по-ефективно в бял коридор или друг светъл цвят, тъй като пигментът отразява повече светлината.

А ако желаете по-грандиозни промени, можете да направите преустройство на коридора, като го слеете с хола и всекидневната. В този случай проверете дали преградната стена дали не е носеща, ако не е - действайте. Фирма за кърти чисти извозва ще свърши всичко вместо вас за нула време .  Те ще ви предложат къртене на стена плюс почистване и извозване на строителните отпадъци на достъпни цени. 
Сподели:

Post A Comment:

0 comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.